Proč bych potřeboval(a) vaší službu

19.11.2011 19:35

 

Jistě se ptáte k čemu zrovna Vám bude služba čištění koberců mokrou cestou, když Váš koberec vypadá stále čistý. Opak je však pravdou. Váš koberec je plný organických i anorganických nečistot, bakterií a mikrobů. Obyčejným vysáváním se Vám koberec do hygienické čistoty uvést nepodaří. Proto je tu pro Vás naše služba.

Čištění koberců mokrou cestou nebo-li tepování

Je proces, který je prováděn výkonným extraktorem, který do vašeho koberce napustí antibakteriální čisticí směs a poté ji ihned vysokým tlakem odsaje s veškerou špínou a bakteriemi, které byly v koberci. K hloubkovému čištění samozřejmě zapotřebí stroj určitých výkonnostních parametrů.

Na obrázku můžete vidět jak se špinavý koberec od psa a špinavých bot promění v koberec, který září čistotou. Našimi častými zákazníky jsou majitelé pejsků. Většinou štěňat, které se ještě nenaučili venčení a často vykonávají svojí potřebu doma. Dále firmy, kde se chodí přes koberce v botech.

Když investujete do vašeho koberce investujete i do svého zdraví a zdraví svých blízkých. Čištění stačí provádět jednou až dvakrát do roka.

Zpět